Toen de competentie Besluitvaardigheid werd uitgedeeld stond ik achter in de rij. Of ik kwam aanlopen, en had nog niet kunnen schatten welke rij het snelste ging worden. Het gevolg: keuzes maken is niet mijn sterkste kant.

Bij het zien van uitgebreide menukaarten breekt het zweet me uit. Ik word doodongelukkig van het ontbijtgranen-schap in de supermarkt. En Netflix heb ik opgegeven omdat het kiezen wélke film langer duurde dan de film zelf. Elke keer weer.

En keuzes maken is su-per-belangrijk, heb ik geleerd. Als online marketeer hoor ik continu dat ik wel écht moet specialiseren. Collega’s en opdrachtgevers moeten weten ‘waar jij van bent’.
Maar ik ben vanalles. 

“Toen de competentie Besluitvaardigheid werd uitgedeeld stond ik achter in de rij.”

Ook het beginnen met een blog heb ik jarenlang uitgesteld want: ‘Waar moet ik dan over schrijven?’ Ook op blog-gebied heb ik geleerd dat je een niche moet kiezen. Maar er zijn zoveel dingen die me fascineren. Zoals waarom sommige vrouwen een paarse broek met een paarse rugzak en een paars fleecejack combineren. Of waar ze de deelnemers van Temptation Island vandaan halen. Of het feit dat er volwassen mensen zijn die Malibu-chocomel drinken.

Maar ik werk eraan. En de eerste knoop is doorgehakt: ik heb een blog. Voor iedereen die achter mij aansloot in de rij: hopelijk kan ik zorgen voor een beetje vermaak of wijze raad tijdens het wachten.

Myrna Pruijn

Mijn lievelingshobby is computeren en mijn beste vriend is mijn smartphone. Dit is dan ook de drijfveer voor het gros van mijn keuzes. Ik ben online marketeer. Naast mijn werk blog ik, photoshop ik en Instagram ik. En geef me een nieuwe Snapchat filter en je hoort me het komende uur niet meer. Maar, je merkt het al, ik doe van alles een beetje. Want kiezen: dat kan ik niet.